Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

El concurs “Del mercat a la taula” premia receptes elaborades amb productes de la terra

22 de novembre de 2007
El concurs de receptes “Del mercat a la taula”, organitzat per la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona i amb la col.laboració del Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca i els Mercats Municipals de la Vila ha premiat aquestes dues receptes: 'Arròs de pagès amb brotons' i 'Faves estofades al vi negre del Penedès'.
El jurat, format per Jordi Carbó (del Restaurant Cal Saldoni), Antoni Ferré (paradista del Mercat de la Carn) i Pilar Yagüe (directora del Patronat de Comerç i Turisme) ha escollit també com a finalistes les receptes “Pollastre del Penedès al vi blanc”, de M. Carme Rusiñol, “Peus de porc al cava Penedès”, de M. Teresa Maldonado, “Daus de vedella amb moixernons”, de Yolanda Lezcano i “Llenties de l’àvia”, de Neus Romanos.
Les dues guanyadores van rebre un trofeu i les seves receptes s’editaran en un llibre que recollirà totes les receptes escollides dels municipis de la província de Barcelona que han participat en el concurs. El llibre es repartirà el mes de març gratuïtament als mercats municipals.

pujar inici

Accessibilitat