Hi ha participat unes 40 persones, entre les quals hi havia directors i directores de centres educatius, inspectors d’educació i altres perfils tèc...
El concurs “Del mercat a la taula” premia receptes elaborades amb productes de la terra
22 de novembre de 2007El concurs de receptes “Del mercat a la taula”, organitzat per la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona i amb la col.laboració del Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca i els Mercats Municipals de la Vila ha premiat aquestes dues receptes: 'Arròs de pagès amb brotons' i 'Faves estofades al vi negre del Penedès'.
El jurat, format per Jordi Carbó (del Restaurant Cal Saldoni), Antoni Ferré (paradista del Mercat de la Carn) i Pilar Yagüe (directora del Patronat de Comerç i Turisme) ha escollit també com a finalistes les receptes “Pollastre del Penedès al vi blanc”, de M. Carme Rusiñol, “Peus de porc al cava Penedès”, de M. Teresa Maldonado, “Daus de vedella amb moixernons”, de Yolanda Lezcano i “Llenties de l’àvia”, de Neus Romanos.
Les dues guanyadores van rebre un trofeu i les seves receptes s’editaran en un llibre que recollirà totes les receptes escollides dels municipis de la província de Barcelona que han participat en el concurs. El llibre es repartirà el mes de març gratuïtament als mercats municipals.
El jurat, format per Jordi Carbó (del Restaurant Cal Saldoni), Antoni Ferré (paradista del Mercat de la Carn) i Pilar Yagüe (directora del Patronat de Comerç i Turisme) ha escollit també com a finalistes les receptes “Pollastre del Penedès al vi blanc”, de M. Carme Rusiñol, “Peus de porc al cava Penedès”, de M. Teresa Maldonado, “Daus de vedella amb moixernons”, de Yolanda Lezcano i “Llenties de l’àvia”, de Neus Romanos.
Les dues guanyadores van rebre un trofeu i les seves receptes s’editaran en un llibre que recollirà totes les receptes escollides dels municipis de la província de Barcelona que han participat en el concurs. El llibre es repartirà el mes de març gratuïtament als mercats municipals.