Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Dansòmetre 2021 escalfa motors amb les classes magistrals

21 de abril de 2021

El Festival Dansòmetre de Vilafranca del Penedès engega aquest cap de setmana amb les diferents activitats formatives que estan programades. Concretament, el dissabte 24 es realitzarà les classes magistrals en línia de les Escoles de Dansa de Vilafranca del Penedès i la setmana vinent la classe magistral sobre la tècnica Presence, impartida per l’Olga Àlvarez.

Classes magistrals Escoles de Dansa de Vilafranca

Gimdans, l’Escola de Dansa Assumpta Trens, l’Escola Montagut i l’Escola Cascavells , totes elles promotores de la dansa en l’àmbit  local, realitzaran diverses classes magistrals en línia, durant el dissabte 24 d’abril. Aquestes classes són gratuïtes i només cal connectar-se a través de l’eina de videoconferència Zoom.

La graella formativa és la següent:

Dissabte 24 d’abril – matí

11–11.45h.  Dansa Jazz. A càrrec de Sandra Ferré Miralpeix. Gimdans.

12h–12.45h. Contemporani. A càrrec de Mireia Andrade Bages. Escola de Dansa Assumpta Trens.

 

Dissabte 24 d’abril – tarda

17 –17.45h. Ballet intermedi. Lucia Dieguez. Cascavells.

18–18.45h. Dansa Jazz. Claudia Samsó. Escola Montagut.

 

A la secció de notícies de la pàgina web espectacles.vilafranca.cat trobareu l’enllaç a la plataforma Zoom amb el codi per accedir a les classes.

 

Classe magistral Tècnica Presence – Olga Àlvarez

El dimecres 28 d’abril, al Teatre Cal Bolet de Vilafranca, es realitzarà un taller formatiu sobre la tècnica Presence. El taller l’impartirà l’Olga Àlvarez, membre de la companyia de dansa La Taimada. Hi ha dos grups per aquesta formació. El primer grup iniciarà la formació a les 18.00 h i el segon grup a les 19.00 h. Actualment les classes estan plenes, però es recomana seguir les xarxes socials d’Espectacles Vilafranca per si hi hagués alguna vacant.

La tècnica Presence busca la consciència del gest i del moviment. És una tècnica per aprofundir en la presència escènica, per saber com fem servir el nostre cos, i com el projectem. És una tècnica corporal que aprofundeix en l’exploració i l’autoconeixement del cos i de la seva mobilitat. Amb el treball d’aquesta tècnica, es pot cartografiar el cos mentre les persones es mouen, ballen o interactuen amb els altres, per tal de tenir una clara consciència del pes de la nostra presència.

Cafuné, el primer espectacle professional del Dansòmetre 2021

El dijous 29 d’abril, a les 17 i a les 18.30h, al Pati de l’Escorxador, es podrà gaudir del primer espectacle professional del Dansòmetre 2021. ‘Cafuné’ de la Cia. Du’K’tO és la proposta inaugural. Aquest espectacle és una simbiosi entre circ i dansa per explicar-nos els diferents estats dins d’una relació.

Les entrades per aquest espectacle són gratuïtes i només cal registrar-se a través de la pàgina web http://entrades.vilafranca.cat

  

 

pujar inici