Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

El nou camp municipal de futbol de l’Espirall s’inaugurarà el proper 23 de setembre

04 de setembre de 2007
El proper diumenge 23 de setembre es farà l’acte d’inauguració del nou camp municipal de futbol de l’Espirall, el segon camp de gespa de Vilafranca. La primera fase de les obres de remodelació de l’espai s’han realitzat aquest estiu amb una inversió d’1 milió d’euros i les instal·lacions estaran a punt per al primer partit que es disputarà al camp aquesta temporada, el mateix dia 23 de setembre, quan es farà també l’acte inaugural. La setmana vinent, a partir del dimecres dia 12, el nou camp de gespa ja acollirà les primeres sessions d’entrenament de la temporada.
Els treballs d’aquesta primera fase han consistit en la construcció d'una nova graderia per al públic, la col·locació de la gespa artificial al camp i una reforma integral de l'espai, amb un nou accés a través d'un carrer lateral que s'està obrint i una àrea per a àrbitres i jugadors independent del públic. També s'ha de millorar la il·luminació del camp i suprimir les barreres arquitectòniques que existien en l'equipament.
El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Colomé, assenyala que aquest serà el segon camp de gespa que hi haurà a Vilafranca, i s’ha de sumar a l’oferta esportiva que ja hi ha actualment a la zona esportiva municipal. Colomé recorda que per afavorir l’ús dels diferents equipaments s’habilitarà un corredor verd que ha de permetre connectar les dues zones esportives.
La primera fase dels treballs té un pressupost d’1 milió d’euros finançats majoritàriament per l’Ajuntament de Vilafranca, amb diverses aportacions econòmiques de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i les empreses Unió Llar Catalonia i ONCE.
En una segona fase es preveu la connexió de la zona amb el vial darrera del cementiri, l’habilitació d’un pàrquing amb una cinquantena de places i, més endavant, l’ampliació de la zona esportiva amb nous equipaments.

pujar inici

Accessibilitat