Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El periodista Joan Raventós pronunciarà la conferencia institucional de l’Onze de Setembre a Vilafranca

05 de setembre de 2023

La conferència institucional amb què s’inicia la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Vilafranca del Penedès, anirà a càrrec aquest any del periodista vilafranquí Joan Raventós, que farà una xerrada que ha titulat L'art imprescindible de saber escoltar.

Nascut a Vilafranca del Penedès el 1978, Joan Raventós és llicenciat en Periodisme per la UAB. Va començar la seva carrera periodística a la premsa local, al setmanari penedesenc El  3 de vuit, i es va incorporar als serveis informatius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals el 2003. Ha estat redactor del portal de notícies 324.cat i subeditor des del 2007. El 2015 es va incorporar a la secció d'Internacional de TV3 i al setembre del 2020 va ser designat per la direcció d’Informatius com a corresponsal de TV3 a Brussel·les. El seu àmbit informatiu pivota al voltant de la Comissió Europea, el Consell de la Unió Europea, el Parlament Europeu, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea, el Tribunal Europeu de Drets Humans i el Consell d’Europa.

La seva intervenció com a conferenciant de l’Onze de Setembre serà aquest diumenge, 10 de setembre, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilafranca, a partir de les vuit del vespre.
Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys i Jover, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral

Ballada de sardanes
L’endemà, dia 11 de setembre, a les 19 hores a la rambla de Sant Francesc, hi haurà ballada de sardanes, a càrrec de la cobla Catània.

Consulta l'agenda

 

 

pujar inici

Accessibilitat