Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El PFI d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració obre la preinscripció per al curs 2016-17

17 de maig de 2016

El proper 17 de maig s’obrirà el procés de preinscripció per al Programa de Formació i Inserció d’Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de restauració, del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, per al curs 2016-17 i finalitzarà el 15 de juliol de 2016.
El programa es realitza al Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a les intal•lacions de la Fassina, i s'adreça a joves entre 16 i 21 anys d'edat que no han obtingut el graduat en ESO i que estan interessats en rebre formació en l'àmbit de la cuina i servei de restauració.
El curs té una durada de 1.000 hores de formació teoricopràctica, de les quals 180 són pràctiques en empreses del sector, situades a la comarca de l'Alt Penedès.
El Servei d'Ocupació i Formació compta amb unes instal•lacions de cuina adequades i homologades per la Generalitat de Catalunya per impartir aquest tipus de formació, a banda de la infraestructura de l'Alberg Municipal, en  la que els alumnes complementen la seva formació en l'espai aula-cafeteria.
En acabar el curs  l’alumnat obté una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides que els dóna facilitats a l’hora de realitzar les Proves d’Accés al Cicles Formatius de Grau Mitjà o d’accedir a un Centre de Formació d’Adults per treure’s el Graduat en Educació Secundària Obligatòria.
Aquest és un programa promogut pel Servei d'Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Per dur a terme la preinscripció caldrà adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació,  recinte La Fassina, a l’av. Catalunya, 22, Tel. 938 171 995 o a l’Oficina Municipal del Treball, a la plaça Penedès, 4 baixos, tel. 938 172 447. Més informació: [email protected]

pujar inici