Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El PFI-PTT d’Auxiliar de vivers i jardins dóna suport a iniciatives de caràcter social

17 de maig de 2016

Durant els mesos de març i abril els joves del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball de l’especialitat de Vivers i jardins de l’Ajuntament de Vilafranca han estat realitzant actuacions pràctiques de plantació de patates i plançons d’alzines conjuntament amb treballadors/es de l’empresa Nou Verd. 
Aquesta pràctica ha permès per una banda acostar als joves a la realitat laboral del sector, i per altra donar suport a iniciatives de marcat caràcter social i que es fonamenten, per una banda, en l’aprofitament agrícola, amb la reforestació i la recuperació ecològica de la muntanya de Sant Jaume, i per altra, amb el suport al Rebost Solidari.
Aquestes actuacions, dutes a terme en coordinació i col•laboració amb el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca, han permès un enriquiment mutu tant de l’alumnat participant  com de les persones que en un futur proper podran beneficiar-se dels productes plantats.
Aquest programa es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i, des del curs 2013-2014, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

pujar inici