Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El projecte Apropa Cultura posa el focus en les persones en situació de sense llar

27 de setembre de 2022

El Teatre Municipal Cal Bolet, l’Auditori Municipal i el Vinseum col·laboren en el projecte Apropa Cultura, que enguany posa el focus en el sensellarisme. Apropa Cultura pretén fer arribar les arts escèniques a col·lectius vulnerables que normalment no hi poden accedir. Aquest any dedica la temporada 2022/23 a un dels fenòmens que va molt més enllà de les persones que viuen a l’espai públic. Són persones que no poden accedir o conservar un habitatge adequat, adaptat a la seva situació personal, permanent i que proporcioni un marc estable de convivència, ja sigui per raons econòmiques, altres barreres socials, o bé perquè presenten dificultats personals per portar una vida autònoma.

El teatre Cal Bolet, l’Auditori Municipal i el Vinseum de Vilafranca hi sumen complicitats per aconseguir que la cultura sigui el més accessible possible per a tothom, sota el lema compartit: #Apropacultura #obrimlaporta, els equipaments construïu llar.

Enguany s’ha sumat a l’Apropa, el programa Obrint Camins, que està impulsat per la regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca per combatre la solitud no desitjada de les persones grans.

pujar inici

Accessibilitat