Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El SIAJ acosta el Servei de Voluntariat Europeu al jovent de Vilafranca

22 de novembre de 2016

En el marc de la nova assessoria de mobilitat internacional del Servei d’Informació i Assessorament per a Joves-SIAJ, es presenta la Sessió informativa sobre Servei de Voluntariat Europeu (SVE).
El dimecres 30 de novembre, a les 18,30h es farà la xerrada/taller sobre Servei de Voluntariat Europeu al SIAJ amb la presència de voluntàries europees de l’associació Taller d’Art Cultura i Creació (TACC) en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre). 
TACC, en col•laboració amb diversos equipaments públics, entre els quals es troba el Servei de Joventut de Vilafranca, oferirà un total de 9 tallers informatius. 
Aquestes xerrades de petit format, tenen com a objectiu la divulgació del programa Servei Voluntari Europeu (SVE) finançat a través del programa Erasmus+.
El programa SVE, permet a una persona jove o grup de joves participar activament en una organització a un país de estranger. Aquesta experiència ofereix a les persones joves voluntàries la possibilitat d’entrar en contacte amb altres cultures i idiomes, per dur a terme una tasca de voluntariat, en un ampli ventall de sectors, com el medi ambient, les temàtiques socials i les culturals.
A més a més, es tracta d’un programa que cobreix totes les despeses de la persona durant la seva estada així com el transport i el curs d’idioma del país de rebuda.
Totes les càpsules comptaran amb el testimoniatge en primera persona de voluntaris que viuen aquesta experiència a Catalunya. Es tracta, doncs, d’una bona oportunitat per a conèixer de primera mà les pors i expectatives durant totes les fases del programa.
L’activitat és gratuïta però amb inscripció prèvia a www.siaj.net. Podeu ampliar la informació a través de l’adreça [email protected] o bé directament al SIAJ (C/ de la Fruita, 13). 

pujar inici

Accessibilitat