Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Els multipremiats Obeses aquest diumenge en concert a l’Auditori Municipal de Vilafranca

29 de març de 2016

Aquest diumenge 3 d’abril a les 7 de la tarda continua la  temporada febrer-juny de música a l’Auditori Municipal amb Obeses.
Després de l’aparició del seu primer disc el 2011, Obeses s’ha convertit en un dels grups de referència de la música pop-rock del nostre país. Fa uns dies han rebut el Premi Enderrock 2016 de la crítica a Millor artista de l'any.  El grup, liderat per l’eclèctic Arnau Tordera, es va formar a Tona l’any 2010 amb un clar objectiu: assolir una llibertat creativa que possibilités vivències de la música i experiències musicals que aportessin a l’oient un creixement humà fruit del gaudi sonor.
“Monstres i Princeses” és el seu nou disc que ha també ha estat premiat com a millor disc català de l'any de Ràdio 4. 
Mai abans Obeses havia sonat amb tants colors, amb tants matisos i amb tants detalls.  Mai abans Obeses havia dit tantes coses i les havia dit d’una manera tan personal i exclusiva. En aquest disc podem escoltar Rock and roll, disco, rumba, pop funk, pas doble, electrònica, simfònica i una infinitat d’elements més que no tindrien cap mena de connexió si no fos perquè Obeses s’ha atrevit un cop més amb allò impossible, ho ha conjugat en un mateix pensament i ha enaltit l’art de fer cançons a la màxima expressió. 
Les cançons més emblemàtiques dels discs anteriors juntament amb els nous temes de “Monstres i Princeses” configuren el nou repertori que Obeses ens oferirà a l’Auditori de Vilafranca.  

Cada cop son més els seus seguidors i Obeses i el seu univers va creixent dia a dia. 

PROMOCIÓ ESPECIAL - JOVES FINS A 35 ANYS - 50%  de descompte.

pujar inici

Accessibilitat