Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

L’Escola d’Enoturisme presenta un nou cicle de Màster Class a Vilafranca

14 de febrer de 2022

A partir del febrer es dona inici a una nova edició de les classes magistrals que organitza l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, amb seu a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca, i que tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi. Les màster class són un producte formatiu el qual s’inclou al Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l'Associació Catalana de Sommeliers, i que enguany celebra la segona edició.

La proposta de l'Escola d’Enoturisme és obrir al públic 4 sessions formatives organitzades pel 2022 al públic que hi estigui interessat, tingui vinculació amb el sector turístic, enoturístic, vitivinícola o gastronòmic, o per interès personal. Les sessions seran presencials i es realitzaran a l'edifici de l'Enològica de 17 a 20h.

La primera màster class, “El mercat internacional del vi: interessos i novetats”, tindrà lloc el 23 de febrer. Anirà a càrrec de David Forer, consultor i Master of Wine. Forer és una de les consideracions més altes dins del món del vi, el cim de la capacitat de tast i el coneixement sobre el comerç mundial del vi. És un dels 384 Masters of Wine que hi ha actualment al món. Aquesta màster class s'impartirà en anglès.

El 30 de març tindrà lloc la segona classe magistral, que tractarà sobre la “Comunicació en el món del vi”. Anirà a càrrec de Montse Alonso, sòcia directora de l'agència de consultoria i comunicació MAHALA Wine, enòloga, sumiller i especialista en màrqueting i RRPP.

Héctor Angulo, de Vila Viniteca, serà l’encarregat d’impartir la tercera sessió, el 20 d’abril, sobre “Distribució i posicionament dels vins al mercat”. Angulo és expert en comercialització i explicarà les accions que implementa l'empresa en el seu mètode de treball per aconseguir un bon posicionament, i així diferenciar-se tant al mercat nacional com internacional.

Finalment, la quarta i última màster class serà el 15 de juny amb “Maridatges amb flors i plantes. Altres enfocaments de maridatges i la influència de les flors i plantes en els maridatges”. Serà impartida per Evarist March, expert en guiatge i interpretació del patrimoni també botànic del Celler Can Roca i director de Naturalwalks, i Sara Pérez, enòloga i propietària del celler Venus La Universal (Priorat).

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, destaca que aquest cicle de màster class permet “apropar el coneixement de la mà de grans experts al públic en general que està interessat en el món del vi, aportant valor al territori i reforçant Vilafranca com a capital del vi a través de la formació”.

 

Places limitades i inscripcions

El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat i per a cada màster class s'obren 20 places. El preu de la inscripció és de 50 € per a una sessió formativa, de 80 € si la inscripció es formalitza a dues màsters class, de 105 € si es reserva plaça a les tres classes magistrals i 130 € per les quatre sessions.

Tota la informació referent a les sessions, així com el tràmit per a la inscripció es pot realitzar a través del web de l’Escola d’Enoturisme www.escolaenoturisme.cat

pujar inici

Accessibilitat