Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Es presenta la IV Mostra de Curtmetratges Vilafranca Roda Solidaritat

02 de maig de 2017

El pròxim 9 de maig, a les 20,15h, es projectaran, a la Sala Zazie del Cine Club Vilafranca, cinc curtmetratges realitzats per l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Arsenal i del centres residencials CRAE de Vilafranca i de Vilobí. Aquesta mostra forma part del projecte Vilafranca Roda Solidaritat que un any més ha organitzat el Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb la Fundació Tus Ojos, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Cine Club Vilafranca. Aquest projecte de sensibilització i reflexió sobre els valors de la solidaritat i la cooperació mitjançant el cinema, ha tingut diferents etapes. Al desembre de 2016 es van treballar a l’aula les temàtiques de cinema i valors així com les idees per als guions dels curtmetratges. El rodatge es va portar a terme durant el primer trimestre d’enguany.  

Ara, en un acte obert al públic, amb la presència de la regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, es presentaran les realitzacions amb la participació dels seus creadors, dels representants de les organitzacions i dels promotors del projecte. Com ja és habitual, en la mostra s’oferirà també informació a la ciutadania, sobre les organitzacions que treballen dia a dia, any rere any, a Vilafranca a l’àmbit de la solidaritat i la cooperació.

Els cinc curtmetratges que es presenten en la mostra estaran disponibles, a partir de mitjans del mes de maig, en el  portal www.tusojos.cat

pujar inici

Accessibilitat