Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Es presenta un concurs de relats sobre voluntariat

27 de juny de 2018

El Regidor de Joventut i Participació i Voluntariat, Miquel Medialdea, va presentar aquest dimarts la convocatòria d’un concurs de relats sobre el voluntariat amb l’objectiu de donar a conèixer l’Oficina del Voluntariat i fomentar i reconèixer el voluntariat.
La proposta neix amb el suport de la Taula del voluntariat, un òrgan de participació d’entitats amb programes i projectes de voluntariat de la Vila que sorgeix del treball de col•laboració de l’Oficina del Voluntariat i les mateixes entitats. És un espai de treball pel foment i difusió del voluntariat a la nostra Vila.
Paral•lelament i dirigit al públic més jove, es realitzarà dins el marc del JOVESTIU 2018, un taller d’escriptura creativa per les persones que s’inicien en aquest món de la narrativa amb l’objectiu que s’animin a participar del concurs. El curs es realitzarà els dimarts 3 i 10 de juliol i els dijous 5 i 12 de 18 a 20h.
Montse Mestre, tècnica de l’Oficina del Voluntariat va explicar que els treballs guanyadors de les diferents categories, de 14 a 17 anys, de 18 a 25 i majors de 25, se’n realitzarà la lectura en el transcurs de la celebració de la Festa de reconeixement al voluntariat al Casal Societat La Principal el proper dia 17 de novembre.
Els relats han de tenir un màxim de 7.000 caràcters. Els premis de les diferents categories son 150€ per les dues categories de majors de 18 anys i uns auriculars sense fils d’un valor aproximat per la categoria de 14 a 17 anys. Els relats es poden presentar fins al dia 31 de juliol, a les 14h.
A la presentació hi va ser present el jurat, format per membres del món literari de la vila com David Monteagudo, José Matas Crespo, Isabel del Pilar Valero i Conchi Hito. El sistema emprat pel jurat serà el de votació secreta i per eliminació.
El veredicte es farà públic el 27 d’agost, a les 19h, a la Biblioteca Torras i Bages dins el programa d’actes previs de la Festa Major.
Les bases i tota la informació del concurs es pot trobar publicada a la pàgina web del servei de participació i voluntariat participacioivoluntariat.vilafranca.cat
Els treball s’hauran d’enviar a [email protected]
El regidor Medialdea va donar les gràcies al jurat per acceptar aquesta proposta tan engrescadora i aportar el seu granet de sorra al voluntariat i a l’empresa que ha realitzat el cartell per l’encert.

pujar inici