Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Mostra de teatre i l’Escena Jove han tornat amb una molt bona acollida de públic

25 de maig de 2021

Després de suspendre’s l’any passat per prevencions sanitàries, enguany La Mostra i l’Escena Jove han tornat al Teatre Municipal Cal Bolet i els joves han pogut sentir la bona acollida i els aplaudiments del públic.

Se n’ha fet una edició més breu que ha comptat amb la participació de l’Institut Milà i Fontanals i el col·legi Sant Ramon de Penyafort-Manyanet.

Divendres 21 el Milà va oferir un musical amb gairebé 30 joves involucrats en l’obra i la música en directe de RENT, el musical.

Diumenge 23 Sant Ramon va implicar alumnes de primària i secundària en dues representacions que mostraven l’evolució artística de l’alumnat de la Mostra a l’Escena Jove.

L’assistència de públic va ser d’un centenar de persones a cadascuna de les sessions.

La sessió de dissabte 22, que havia de mostrar la feina feta pel grup de teatre de la Barceloneta-Sant Magí es va haver d’ajornar. La data prevista per veure les actuacions d’aquest grup serà el dia  15 de juny, a les 19h, al teatre Cal Bolet.

Les funcions previstes són Escapa’t si pots i Urgència, escrites i dirigides per Carles Casas i Bolet i interpretades per alumnat de primària i secundària.

Consulteu-ne tota la informació a https://espectacles.vilafranca.cat/

 

 

pujar inici

Accessibilitat