Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Escola d’Enoturisme presenta el curs “Reactivació i innovació del sector turístic post-COVID19”

14 de juny de 2021

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya, amb seu a Vilafranca del Penedès, engega un nou curs que té per objectiu donar eines per reactivar l'activitat turística després de la crisi de la COVID-19. El turisme ha esdevingut amb els anys un dels pilars de la nostra economia i amb la situació de tancament i la impossibilitat de crear activitat turística ha disminuït l’acció empresarial en aquest sector. El curs “Reactivació i innovació del sector turístic post-COVID19” proporcionarà a l'empresa tots els suports possibles i eines de reactivació per tal de crear un projecte subvencionable relacionat amb les línies de reactivació del sector turístic i conèixer les opcions de com es pot presentar i gestionar.

La modalitat serà ONLINE, a l'Espai Zoom de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb una durada de 10 hores repartides en 3 dies: 29 de juny, de 9 a 13h; 6 i 13 de juliol, de 9 a 12h. La metodologia serà pràctica i aplicada. El docent que durà a terme el curs és Èric Enguita, CEO d’Art Cava i del Celler Can Batlle, expert en màrqueting i innovació aplicada al sector. A més, cada sessió comptarà amb la intervenció d’un ponent convidat, amb un total de 3. El 29 de juny serà amb Damià Serrano, Marketing experience and Research Director de l’Agència Catalana de Turisme; el 6 de juliol amb Cristina Ubach, consultora especialitzada en finançament públic nacional i internacional per al desenvolupament de projectes I+D+IT, d’inversió industrial i/o coneixement empresarial; i el 13 de juliol amb Xavier Domènech, CEO TopWine Experience–Slow&Cheerful Wine Tourism i expert en gammificació aplicada al sector turístic.

El curs està destinat a treballadors en actiu, en ERTE, ERTO, autònoms i 30% de les places destinades a persones desocupades, i està preferentment orientat a empreses que desenvolupin activitats turístiques entre les seves línies de negoci. Es tracta d’una formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i les inscripcions estan obertes i limitades a 30 places. El termini per inscriure’s és fins al 22 de juny o fins a exhaurir les places a través del web www.escolaenoturisme.cat

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, posa en valor aquesta nova oferta educativa de l’Escola d’Enoturisme, “on la formació és una oportunitat per reforçar el sector i empoderar treballadors en actiu, en ERTE, ERTO, autònoms i amb un 30% de les places destinades a persones desocupades. Està preferentment orientat a empreses que desenvolupin activitats turístiques entre les seves línies de negoci”. La regidora ha destacat també l’alt nivell dels ponents del curs amb voluntat de compartir coneixement i expertesa.

    

pujar inici

Accessibilitat