Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La gala de presentació de la nova programació de Cal Bolet i l’Auditori es farà el 18 de desembre

07 de desembre de 2021

Gala d'espectacles

La programació professional del teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal es coneixerà el dissabte 18 de desembre en una gala de presentació que aplegarà actuacions en directe i entrevistes amb els protagonistes d’alguns dels espectacles programats. Durant l’acte, al teatre Cal Bolet, hi haurà sorteig d’entrades per al públic assistent.
La Gala començarà a les set de la tarda i estarà presentada per la periodista de Penedès Televisió, Laia Paretas. L’entrada a la gala serà gratuïta per a les persones que disposin del nou carnet del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal. Aquelles persones que no disposin encara del nou carnet, se’l poden fer en línia, a través de la web d’espectacles https://espectacles.vilafranca.cat o personalment a la taquilla del teatre tots els dijous no festius de 18h a 20h. El preu de l’entrada sense carnet serà de 5 €.

El mateix dia 18 , en sortir de la Gala, hi haurà la primera venda d’entrades a la taquilla del teatre dels espectacles de gener i febrer i s’obrirà també la venda per internet per al mateix període.

Per assistir a la Gala us demanem que seguiu les indicacions sanitàries que s’apliquen als espectacles:  
Mesures COVID
Arribeu 30 minuts abans per poder facilitar l' accés esglaonat
Mascareta obligatòria
Gel hidroalcohòlic a disposició
Mantingueu la distància de seguretat
Seguiu les instruccions del personal
Entrada i sortida dels espectacles de manera esglaonada
Funcionament de les unitats de climatització amb aire exterior

Si teniu símptomes compatibles amb la Covid, quedeu-vos a casa. Segur que tindrem ocasió de retrobar-nos al TeatreCalBolet i l'AuditoriVilafranca ben aviat!
 

ODSODS4

pujar inici