Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Presentada la nova temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori

08 de juliol de 2021

Aquest dimecres va tenir lloc a l’Auditori Municipal l’acte de presentació de la temporada de tardor setembre 2021/gener-2022 amb un format participatiu.

Sis representants de les comissions de programació i dues representants de la Xarxa van desgranar davant del públic assistent les propostes d’espectacles per a adults i familiars que es veuran a partir del setembre als equipaments municipals.

Un intens contingut  audiovisual va permetre mostrar durant l’acte quins seran els espectacles de gran format de cada gènere artístic, mentre que les comissions es van ocupar d’explicar al centenar de persones que va assistir a l’acte altres espectacles de format més petit i en alguns casos, de contingut  més alternatiu.

L’objectiu d’aquest format de presentació va ser mostrar les entranyes de la creació d’una programació com la de Cal Bolet i l’Auditori, que té la voluntat d’arribar a tots els públics amb continguts que busquen l’excel·lència.

No hi van faltar les actuacions en directe:  la cantant Queralt Lahoz va interpretar un dels temes del seu segon disc: Pureza, que presentarà a l’Auditori Municipal el dia 21 de novembre.

Per tancar la presentació es va comptar amb l’actuació de Roberto G. Alonso acompanyat de la cantant Elena Martinell, que van oferir una mostra de l’espectacle Laberint Striptease, cabaret inspirat en textos de Joan Brossa, que es veurà a Cal Bolet el dia 28 de gener de l’any vinent.

Amb aquest acte es dóna el tret de sortida a una programació que oferirà 22 espectacles professionals de formats diversos.

 Dins de la programació per a adults hi haurà 8 espectacles teatrals que inclouen grans formats com Canto jo i la muntanya balla, a partir de la novel·la d’Irene Solà i 8 espectacles musicals que inclouen dos concerts de la Camerata Penedès i un concert de la flamant Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

Pel que fa a la programació familiar, la col·laboració entre La Xarxa i l’Ajuntament de Vilafranca permetrà veure 6 espectacles que oferiran teatre musical, màgia, dansa urbana, música per als més petits, circ i clown.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, assistent a l’acte, va voler destacar la feina feta en la temporada anterior, amb una mitjana d'ocupació que ha estat del 70% i amb 10 espectacles que han penjat el cartell d’entrades exhaurides, malgrat les circumstàncies pandèmiques.

El regidor va informar també de la propera estrena d’una nova pàgina web d’espectacles i un nou servei de compra d’entrades que es posaran en marxa després de l’estiu i, finalment, va voler agrair al públic la seva fidelitat. “Entenem la cultura més que un entreteniment, com una necessitat bàsica que ens ajuda a viure”, va dir.

Les entrades pels primers espectacles de la temporada es posaran a la venda per Internet el dia 13 de setembre.

Es pot consultar la nova programació a espectacles.vilafranca.cat

 

pujar inici

Accessibilitat