Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Exposició d’Estendards Medievals aquest Nadal al Claustre dels Trinitaris

09 de desembre de 2021

Arbre de Nadal al Claustre dels Trinitaris

El servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col·laboració de l’escola municipal d’art Arsenal, ha impulsat una nova proposta d’activitats educatives nadalenques que es portarà a terme a totes les escoles de Vilafranca. Es tracta del taller d’elaboració dels Estendards Medievals que s’exposaran al Claustre dels Trinitaris durant les festes de Nadal.

Aquesta iniciativa, emmarcada en les línies de l’estratègia de l’Aliança Educació 360, neix amb l’objectiu de connectar els aprenentatges que es fan en el dins i el fora de l’escola i, per tant, esdevé una activitat del Catàleg d’activitats edunautes que es pot consultar a https://educacio.vilafranca.cat/agenda. L’alumnat de 3er i 4rt de primària participarà en l’elaboració dels Estendards Medievals, que seran exposats al Claustre dels Trinitaris, juntament amb l’Arbre de Nadal elaborat el curs 2020-21 pels infants de cicle inicial, durant els dies que es realitzaran els Tallers d’arts i oficis Medievals, perquè els infants i les seves famílies puguin veure les obres d’art mentre realitzen els tallers.

Dates tallers: 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2021 i 3 i 4 de gener de 2022.
Horaris:  Matins d’11h a 13h i tardes de 17.30h a 19.30h.

Gràcies a la implicació de les escoles de Vilafranca aquesta iniciativa tindrà un gran impacte pel que fa a la generació d’oportunitats educatives, ja que beneficiarà més de 1.000 infants i connectarà espais i temps educatius, reforçant l’equitat educativa i la igualtat d’oportunitats. 

ODsODS4ODS10ODS17

pujar inici

Accessibilitat