Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

ESTIgMES explicarà el tabú de la infertilitat al Teatre Cal Bolet

07 de abril de 2021

L’obra de teatre ESTIgMES, escrita i interpretada per Concha Milla, es representarà el divendres 9 d’abril, a les 20h, al Teatre Cal Bolet.

ESTIgMES, dirigida per Francesc Cuéllar, tracta sobre el tabú de la infertilitat. Durant l’obra Milla explica que, quan a una persona se li diagnostica que és infèrtil, és un impacte psicològic i comporta un procés emocional, similar al del dol i el de la mort. L’objectiu de l’obra de teatre és trencar l’estigma de la infertilitat i parlar de totes les dones que, buscant donar vida, han deixat un tros de la seva existència.

ESTIgMES és una obra produïda per la companyia Flyhard. Flyhard és una companyia resident del Teatre Cal Bolet. Mitjançant la residència la companyia ha pogut preparar l’adaptació de l’obra fora de la Sala Flyard, la sala de teatre de petit format del barri d’Hostafrancs de Barcelona. El Teatre Cal Bolet serà el primer teatre, fora de la Flyhard, on es representa aquesta obra de Concha Milla.

Un cop finalitzada l’obra començarà una tertúlia entre el públic, la protagonista i autora de l’obra, Concha Milla, i el director Francesc Cuéllar. Aquesta tertúlia serà conduïda per Valeri Laguna, expert en el món del teatre.

Les entrades es poden comprar a través de la web espectacles.vilafranca.cat, o presencialment, dijous dia 8, de les 18 a les 20h, a la taquilla del Teatre Cal Bolet.

 

pujar inici

Accessibilitat