Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Exhaurides les localitats de la segona funció de La pell fina del proper diumenge 26 de febrer

21 de febrer de 2023

El proper diumenge 26 de febrer la companyia Flyhard presenta al Teatre Cal Bolet un dels espectacles de més èxit de la temporada a Barcelona, La pell fina. Després d’exhaurir les localitats de la sessió de les set de la tarda, la companyia i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès van posar a la venda una segona funció a les 12 del migdia que també s’ha exhaurit a una setmana prèvia a les funcions.

Residència i assaig obert al Teatre Cal Bolet

Arrel del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Flyhard Produccions on la productora porta els seus espectacles en residència a Cal Bolet i ofereix cada temporada les seves produccions dins de la programació professional estable del teatre, durant tota la setmana, l’equip artístic i tècnic de l’espectacle estarà en residència al teatre per adaptar el seu espectacle al format de “la italiana” tant en l’adequació del disseny de llums com en la posada en escena.

A més, fruit del compromís de la companyia resident a participar de forma activa a la vida teatral i cultural de Vilafranca del Penedès, la Flyhard obre les portes una vegada més a un assaig parcial obert al públic que disposi del Carnet de Cal Bolet. L’activitat serà el proper dissabte 25 de febrer de cinc a sis de la tarda amb reserva prèvia al formulari https://forms.gle/iHnKMX482YMVyV5QA

Sinopsi

Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Reflexió, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Yago Alonso i Carmen Marfà

Repartiment: Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau

Durada: 80 minuts

Més informació:

espectacles.vilafranca.cat

pujar inici