Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Èxit rotund a la segona edició del Catalunya Summit, una inspiració per al futur de l'emprenedoria a Catalunya

04 de maig de 2023

El Catalunya Summit 2023, l'esdeveniment anual de referència en emprenedoria i innovació per a joves, celebrat dissabte passat 29 d’abril a l’Espai Jove La Nau de Vilafranca del Penedès, va tenir un èxit aclaparador en aquesta segona edició amb una participació que superava la del 2022.

Va ser una jornada que va reunir joves emprenedors de tot Catalunya, en un esdeveniment ple de somnis i oportunitats. Unes 170 persones procedent de 33 ciutats diferents de tot Catalunya van venir a Vilafranca a participar a l’esdeveniment i van demostrar el seu interès per l'emprenedoria i la innovació. El 59 % dels assistents eren homes i el 41 % dones. La franja d'edat més nombrosa va ser la compresa entre els menors de 18 anys (27,64%) i entre 18 i 24 anys (23,58%), amb una presència destacada de joves talents que estan a punt d'engegar les seves idees i projectes.

Del programa, de la jornada cal destacar la Pitch Competition, presentació en format breu dels 8 projectes d’emprenedoria de gran nivell seleccionats, procedents de les prèvies territorials organitzades a Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona.

L’acte va comptar en l’acte d’obertura i la cloenda amb la presència dels regidors de promoció Econòmica i de Joventut, Joan Manel Montfort i Miquel Medialdea, i amb la regidora d’Educació, Xell Montserrat.

En resum, el Catalunya Summit 2023 ha estat un esdeveniment extraordinari que segur que ha inspirat molts joves a arriscar-se, perseguir els seus projectes i contribuir a l'emprenedoria a Catalunya.

L’esdeveniment estava coorganitzat per l’associació Tandenn.org i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i comptava amb el patrocini de la Fundació Pinnae i de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, es pot visitar el lloc web https://catalunyasummit.cat/

pujar inici