Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Xerrada sobre Art i tecnologia blockchain en el marc de l’exposició Marca d’aigua

11 de maig de 2022

Aquest divendres 13 de maig tindrà lloc una xerrada sobre Art i tecnologia blockchain a càrrec de la plataforma Fibbo, formada per Adrián Cortés i Cristian Gandia, a la Sala dels Trinitaris a les 7 de la tarda.

La xerrada s’emmarca dins els actes vinculats a l’exposició Marca d’aigua del fotògraf Pere Pascual i que es pot visitar fins al 5 de juny a la mateixa Sala dels Trinitaris.

La xerrada Art i tecnologia blochkchain va adreçada a persones que estiguin interessades a conèixer les eines digitals que aporten independència, seguretat, rendiment  i transparència dins el context artístic.

En el transcurs de la xerrada, s’exposaran temes com: el canal creatiu, Marketplace de NFTS, continguts de valor, esdeveniments artístics i experiències. D’alguna manera els creadors de Fibbo, expressen tots aquests conceptes com “l’art d’expressar el teu art”.

Què és la tecnologia Blockchain?

Blochkchain és una tecnologia innovadora i disruptiva que permet la transferència segura d’un valor o d’un actiu, d’un lloc a un altre sense intermediaris, seguint el seu registre immutable i permanent.

Certifica tota la informació i la descentralitza. Aplicada al món de l’art aporta seguretat, confiança i comoditat en molts aspectes alhora de permetre crear certificats de propietat de totes les obres tan físiques com digitals.

La xerrada anirà a càrrec d’Adrián Cortes i Cristina Gandia, part de l’equip de Fibbo. Està adreçada especialment a artistes que tinguin un interès a protegir de forma segura les seves obres i donar-los el màxim rendiment i repercussió. Proporciona a més un entorn del tot transparent en tots els processos de compra i venda gràcies a la informació certificada que es genera i garantint la traçabilitat de l’obra.

L’assistència a la xerrada és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

Per a més informació: https://fibbo.es/

pujar inici

Accessibilitat