Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Exposició dels treballs presentats al concurs de calendaris de la regidoria d’Igualtat

31 de maig de 2021

El proper divendres 4 de juny s’inaugurarà al vestíbul de l’Espai Jove La Nau l’exposició dels treballs presentats al concurs de calendaris del 8M-Dia Internacional de les Dones organitzat per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquesta exposició recull els 52 calendaris que es van presentar en l’edició d’enguany del concurs de calendaris, amb el lema “Abraçades des de la sororitat”.

A la inauguració s’ha convidat totes les artistes de les obres presentades i l’exposició està organitzada pels serveis d’Igualtat i de Joventut. Hi seran presents els regidors respectius, Miquel Medialdea i Montse Arroyo. Durant l'acte, es farà una lectura de textos feministes escrits pels joves Alexis Cruz i Maria Rodríguez, joves vinculats a La Nau.

L'exposició es podrà visitar a l'Espai Jove La Nau del 4 de juny al 30 de setembre en l'horari d'obertura de l'equipament: tardes de dilluns a divendres de 17 a 21h i dissabtes matí de 10 a 14h. Durant període d'estiu, del 21 de juny al 10 de setembre, l'horari passa a ser de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 21h de dilluns a divendres i els dissabtes a la tarda de 17 a 21h.

A l’acte d’inauguració caldrà assistir-hi amb reserva prèvia per controlar els aforaments i vetllar pel compliments de les mesures de seguretat. Les persones interessades en assistir a l'acte poden contactar amb el Servei d'Igualtat a través dels correus lgtbi@vilafranca.org o siad@vilafranca.org

 

pujar inici

Accessibilitat