Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Exposició sobre Palestina al claustre de Sant Francesc

22 de setembre de 2021

L’associació Penedès amb Palestina, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i de la Diputació de Barcelona, inaugura el proper dijous 30 de setembre al claustre de Sant Francesc, l’exposició “Entre Terres Palestines”, realitzada per membres d’aquesta organització. Es tracta d’una exposició que vol reflectir diferents problemàtiques resultants de l’ocupació d’Israel sobre el territori de Palestina.

L’exposició  vol allunyar-se d’una visió genèrica i el que vol es centrar-se en les especificitats de cada territori, partint de l’experiència de la participació en brigades per part de membres de l’entitat penedesenca.

L’objectiu d’ aquesta exposició és contextualitzar i explicar el que viu la societat palestina en la seva vida quotidiana, posant èmfasi en com exerceixen la seva resistència.

El col·lectiu Penedès amb Palestina es presenta a Vilafranca el febrer de 2019 i neix amb l’objectiu de denunciar i testimoniar la situació i el moviment de resistència en aquest estat i organitzar campanyes de solidaritat sobre el terreny.

L’exposició “En Terres Palestines” estarà ubicada al claustre de Sant Francesc (c. Sant Pere 3) del 30 de setembre al 24 d’octubre i ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Vilafranca i de la Diputació de Barcelona.

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse  Arroyo, ha volgut posar en valor el treball de les entitats que realitzen “tasques de solidaritat i cooperació des del la societat civil”.

L’acte inaugural tindrà lloc dijous 30 de setembre, a les 20h. Comptarà amb la presència de Cristina Gallardo, Marçal Peguera i Aleix Martínez, membres de l’entitat Penedès amb Palestina.

L’aforament és limitat.

 

Horaris de visita

L’exposició es podrà visitar fins al 24 d’octubre de 2021, en horari de dimecres a divendres, de 16 a 19h i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14h.

ODSODS1ODS2ODS4ODS17

pujar inici

Accessibilitat