Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Exposició “Cuida’t les dents”

13 de març de 2017

El Servei de Salut de l’Ajuntament, amb la col•laboració del CAP Vilafranca Nord, ha acollit durant dues setmanes una exposició que porta per títol Cuida’t les Dents.
Aquesta exposició està cedida per la Diputació de Barcelona i s’ha adreçat especialment a les nenes i nens de primer cicle de primària, però també ha estat d’interès per les persones que durant aquests dies han anat a visitar-se al nou ambulatori. 
L’exposició ha consistit en una sèrie de plafons on de manera molt gràfica i divertida ens va explicant la importància i funcions que tenen les nostres dents al llarg de la vida. Aquesta exposició reforça el treball que es fa a les escoles a través dels tallers “Estima les teves dents” que es poden fer durant tot el curs en el marc del Pla Salut, Escola i Comunitat, amb l’objectiu de promocionar els estils de vida saludable entre la població tan infantil com joves i adults.
Tenir cura del nostre cos és important per una bona qualitat de vida, la boca i  les nostres dents, són la porta d’entrada al nostre cos, tenir-ne coneixement i cura és una manera d’evitar malalties i també és una manera de millorar la qualitat de vida de les persones, infants, joves i adults.
Aquesta exposició l’han visitada conjuntament nens i nenes de Educació Infantil 5 i 4t de primària de l’Escola Baltà Elias de Vilafranca, coincidint amb el treball que estan fent a classe. Aquesta interacció entre nens de diferents edats, és una  metodologia que afavoreix la relació i l’intercanvi de coneixements, així com el treball cooperatiu.

 

pujar inici