Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Exposició “Cuida’t les dents”

13 de febrer de 2017

 

El Servei de Salut de l’Ajuntament, amb la col•laboració del CAP Vilafranca Nord, organitzen una exposició que porta per títol “Cuida’t les Dents”.
Aquesta exposició està cedida per la Diputació de Barcelona i s’adreça especialment als infants de primer cicle de primària, però també és interessant per les persones joves i adultes.
L’exposició consisteix en una sèrie de plafons on, de manera molt gràfica i divertida, explicant la importància i funcions que tenen les nostres dents al llarg de la vida. Aquesta exposició reforça el treball que es fa a les escoles a través dels tallers “Estima les teves dents” que es fan durant el curs en el marc del PSEC, Pla Salut, Escola i Comunitat, amb l’objectiu de promocionar els estils de vida saludable entre la població tant infantil com joves i adults, perquè tenir cura de les nostres dents és una manera d’evitar malalties i també és una manera de millorar la qualitat de vida de les persones.
“Cuida’t les dents” es podrà visitar al CAP Vilafranca Nord, a l’avinguda de la Pelegrina, 70, del 22 de febrer al 8 de març de dilluns a divendres, de 8 a 21h.
Les visites de grup es poden concertar a través del tel 93 892 03 58, extensió 1766 o bé [email protected]

pujar inici