Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Exposició “Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides”

18 de octubre de 2017

El Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, conjuntament amb Associació per a les Nacions Unides i la col•laboració de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, presenta a Vilafranca l’exposició “Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les  Nacions Unides”.
Aquesta exposició forma part del Programa de Solidaritats 2017 i la Campanya de divulgació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que el Servei de Solidaritat i Cooperació està duent a terme aquest 2017.
Els ODS configuren una agenda inclusiva que aborda les causes fonamentals de la pobles i aglutinen esforços per aconseguir un canvi positiu de benefici de les i el planeta. Els ODS es van posar en marxa el gener de 2016 amb l’objectiu d’orientar les polítiques i el finançament del PNUD durant els pròxims 15 anys.
L’Associació de les Nacions Unides proposa la realització d’una exposició didàctica conformada de 18 plafons, 1 plafó introductori i 17 plafons per cadascun dels 17 ODS en diferents entitats/institucions arreu de Catalunya, i així projectar la importància que té la consecució dels mateixos a la societat civil catalana.
La Regidora de Solidaritat i Cooperació Montse Arroyo, considera que els ODS són una eina per a conscienciar a la ciutadania del compromís conjunt d’eliminar la pobresa, la fam i trobar la sostenibilitat en un entorn saludable i pacífic. Creu que tots i totes em de posar de la nostra part, i des de la regidoria es pretén conscienciar i sensibilitzar vers a temes que provoquen que hi hagi encara poblacions arreu del món sense tenir les necessitats bàsiques cobertes.
L’exposició és podrà visitar del 18 al 31 d’octubre al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

pujar inici

Accessibilitat