Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Xerrada a la Fassina sobre negoci i xarxes socials

08 de juliol de 2021

L'Ajuntament de Vilafranca, a través del Servei d’Ocupació, dóna gran importància a la col·laboració amb el món empresarial en la tasca incentivar les persones en cerca de feina, donant-los l'oportunitat de conèixer de primera mà quines són les demandes i necessitats de les empreses, les competències a desenvolupar per a trobar feina i els recursos de que disposen, tant empreses com possibles treballadors/es, per a reeixir en els seus projectes.

En aquesta línia, Montse Esteban, propietària de l'empresa La Panxamama, una botiga de Vilafranca on es poden trobar productes de maternitat i criança, ha fet recentment una xerrada a la Fassina adreçada als/les usuaris i usuàries. La xerrada va permetre’ls conèixer el tipus d’activitat que realitza l’empresa, amb la doble vessant de comercialització de productes i de formació a la clientela,  i la seva visió i criteris afins al consum responsable i sostenible i un tracte de proximitat. També va explicar la trajectòria viscuda i les dificultats  esdevingudes amb la pandèmia que van superar gràcies a l’ús de les xarxes socials per a donar a conèixer els seus productes i vendre’ls en línia. Al respecte, Esteban va destacar l’oportunitat de generar negoci que li han donat les xarxes socials, actualment amb més de 5.000 seguidors, passant de ser l’única treballadora a un equip de cinc persones.

La valoració de la xerrada per part dels assistents i l’equip tècnic va ser molt positiva, destacant l’aportació de creativitat i entusiasme que transmetia la ponent.

 

    

pujar inici

Accessibilitat