Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Xerrades de formació a la Fassina

21 de octubre de 2021

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat, en el marc de la formació per ajudar a les persones usuàries a poder incorporar-se al mercat de treball, una xerrada informativa adreçada a les persones en cerca de feina i participants de Plans d'Ocupació, d’Orientació, del programa CRIT i de SEFED.

En aquesta ocasió, es va comptar amb la presència de Bodegues Família Torres, una empresa que col·labora amb el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament des dels anys noranta sent l'empresa matriu del programa  de gestió administrativa SEFED, fent tasques d’assessorament a l’equip de formadores i acollint en pràctiques a alguns dels seus alumnes.

Francesc Pinar, com a representant de la bodega amb el càrrec d'HR Business Partner de Producció-Operacions–Innovació a Família Torres, va explicar com duen a terme els processos de selecció i què han de fer els/les candidats/es per incorporar-se al seu equip de treball, quins són els perfils que solen cercar, les competències i el trets actitudinals que es valoren, destacant per sobre de tot les ganes de treballar. D’altra banda, l’activitat ha permès a l’empresa conèixer candidats i candidates de l'Alt Penedès que potser tenen perfils que el encaixen i per tant, els ha permès atraure talent a la seva borsa de treball. Pinar també va fer referència als valors de l'empresa i la qualitat dels seus productes a través d’un llegat de cent cinquanta anys d'història, ressaltant la importància que es dona a les persones que en formen part.

   

pujar inici

Accessibilitat