Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Fem barri, fem Espirall!

25 de juliol de 2016

 

Dins del projecte de dinamització comunitària, en el marc del programa de Treball als Barris, durant les darreres setmanes s’ha organitzat una activitat de promoció de l’Espirall.
S’ha realitzat un photocall editant un pòster amb imatges de persones que han volgut participar fent-se una fotografia amb un missatge de suport al barri. Durant unes quantes setmanes s’ha anat al barri, principalment els dimarts, dia de mercat, animant la gent a fer-se la fotografia.
Un èxit d’activitat amb la participació de gairebé 200 persones. El cartell es va presentar el passat dijous a les festes del barri i durant els propers dies es podrà visualitzar en molts dels comerços de l’Espirall.
Per dur a terme aquesta activitat s’ha comptat amb la col•laboració principal d’entitats, veïns i veïnes del barri i comerços ubicats a l’Espirall. 
L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha impulsat aquesta activitat, des de la regidoria de Promoció econòmica i Ocupació. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.

 

pujar inici