Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

WineBS presenta la cinquena edició del Fem un Tasta Vins

29 de juny de 2021

El proper dissabte 3 de juliol tindrà lloc a l’Enològica una nova edició del “Fem un Tasta Vins”, una activitat organitzada pel Postgrau interuniversitari de Gestió d’empreses vitivinícoles de la Wine Business School amb seu a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic, el qual ofereix als alumnes una formació completa en el món vitivinícola.

L’activitat “Fem un Tasta Vins” es presenta com una fira, on els alumnes, distribuïts per equips, presentaran a tots els assistents els vins creats per ells implementant les diferents estratègies de màrqueting i comercialització que han estat treballant durant el curs. D’aquesta manera els participants podran degustar i avaluar tots els vins proposats pels estudiants.

Aquesta simulació amb públic real pot ser molt útil a l’hora de valorar i perfeccionar els productes que s’exposen i tanmateix posar-ho en pràctica en una fira real.

Per participar a l’activitat no cal ser un expert del vi i el cava, només voler gaudir-ne i donar l’opinió personal a partir de les propostes que realitza l’alumnat. L’avaluació per part del públic dels productes per part del consumidor final és molt important per al sector i per als alumnes que s'estan formant-se per la professionalització del mateix. Al finalitzar l'acte se sortejarà entre totes les persones participants diversos lots de productes.

Inscripcions obertes

L’activitat, que és gratuïta, tindrà lloc dissabte de 10 a 13h, en tres franges horàries d’una hora, i les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web de la WINEBS www.thewinebs.cat. Per atendre els participants i complir les limitacions de capacitats i espais, hi haurà 25 places disponibles per cada franja horària.

Enguany l’activitat es desenvolupa paral·lelament en el marc del Vijazz Vilafranca 2021.

ODS ODs4 ODS8 ODS12 ODS16

pujar inici

Accessibilitat