Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Fins al 31 de juliol es poden presentar obres al concurs de relats sobre voluntariat

16 de juliol de 2018

L’Ajuntament de Vilafranca té oberta la convocatòria d’un concurs de relats sobre el voluntariat amb l’objectiu de donar a conèixer l’Oficina del Voluntariat i fomentar i reconèixer el voluntariat.
Els relats han de tenir un màxim de 7.000 caràcters. Els premis de les diferents categories son 150€ per les dues categories de majors de 18 anys i uns auriculars sense fils d’un valor aproximat per la categoria de 14 a 17 anys. 
Les bases i tota la informació del concurs es pot trobar publicada a la pàgina web del servei de participació i voluntariat participacioivoluntariat.vilafranca.cat. Els treball s’hauran d’enviar a [email protected]
Els relats es poden presentar fins al dia 31 de juliol, a les 14h. El veredicte es farà públic el 27 d’agost, a les 19h, a la Biblioteca Torras i Bages dins el programa d’actes previs de la Festa Major.
Els treballs guanyadors de les diferents categories, de 14 a 17 anys, de 18 a 25 i majors de 25, se’n realitzarà la lectura en el transcurs de la celebració de la Festa de reconeixement al voluntariat al Casal Societat La Principal el proper dia 17 de novembre.

pujar inici