Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Flashmob solidària amb La Marató de TV3, a la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès

07 de desembre de 2016

El proper dissabte 17 de desembre, a les 18h, tindrà lloc al recinte de la Fira del Gall la realització d’una flashmob solidària amb La Marató de TV3, enguany dedicada a l’ictus i lesions medul•lars. A les 17,30h es convoca a totes les persones participants, a l’adquisició de la polsera fluorescent necessària per participar a la flashmob. L’aportació serà d’1€ per persona participant. 

Per participar de la flashmob Activa’t per La Marató no cal inscripció prèvia. Només és necessària l’adquisició de la polsera fluorescent i la preparació prèvia de la coreografia, que es pot seguir en el tutorial penjat a youtube https://youtu.be/C8DjwFGKEyk. Tothom pot assajar des de casa, no hi hauran assajos programats, però el dia 17, les autores de la coreografia de la flashmob ballarant d’alt d’un empostissat perquè tothom les pugui seguir.

La flashmob és oberta a totes les persones que ho vulguin, ja que s’entén com una activitat inclusiva, buscant el major nombre de persones participants. La convocatòria la fa el grup Activa’t, Tu Pots! dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col•laboració de l’Associació Temps de Dansa de Vilobí, que ha realitzat la coreografia, i de la Fundació Mas Albornà i la Fundació l’Espiga que han confirmat la seva participació.

La finalitat de l’activitat és recaptar diners per a La Marató de TV3, i alhora afavorir la participació en una mateixa activitat de  persones amb  diferents capacitats, ballant totes juntes amb un mateix objectiu.

pujar inici