Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Flyhard Produccions continuarà quatre anys més com a companyia resident al Teatre Cal Bolet de Vilafranca

09 de novembre de 2022

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pel regidor de Cultura, Ricard Rafecas, van signar ahir la renovació del conveni amb Flyhard Produccions, representada per l’actriu vilafranquina Clara Cols, responsable de producció artística i premsa, que permetrà que la companyia continuï la seva residència artística al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca. Flyhard Produccions és una productora d’arrels vilafranquines que cerca mostrar i crear un teatre d’històries, de relats, que aposta fort pel teatre contemporani català i la nova narrativa.

En els propers quatre anys, la Flyhard continuarà sent la companyia resident de Cal Bolet on realitzarà propostes teatrals de gèneres i autories diverses que  representarà a posteriori per al públic de Vilafranca.

El regidor Ricard Rafecas destacava que des que la Flyhard va començar la seva residència a Cal Bolet al 2016 ha portat a Vilafranca un total de 16 espectacles de gèneres diversos, “tots amb el segell de la qualitat, molt interessants, d’un ampli ventall de temàtiques i que el públic valora molt. Que per molts anys puguem gaudir d’aquesta oferta singular i de qualitat d’aquesta companyia d’arrels vilafranquines”.

Per la seva banda, Clara Cols afirmava que, per a la companyia, és bàsica la residència a Cal Bolet. “La sala que tenim a Barcelona és petita i el fet de comptar amb Cal Bolet ens permet adaptar cada espectacle a un format més gran per poder fer gires i rendibilitzar les nostres creacions. Estem molt contents del suport i l’acollida que rebem a Vilafranca, tant de l’Ajuntament com del públic. Ens hem de felicitar perquè a Vilafranca es fa molt bona programació”, va dir l’actriu vilafranquina.

Compromís amb la vila

A banda dels espectacles, en el conveni Flyhard Produccions i l’Ajuntament de Vilafranca estableixen la voluntat de continuar impulsant el teatre i les arts escèniques a la ciutat, i el compromís de la companyia resident de participar de forma activa de la vida teatral i cultural de Vilafranca del Penedès realitzant accions de difusió i divulgació mitjançant classes magistrals, xerrades pedagògiques sobre creació teatral i activitats paral·leles als espectacles que presentin.

pujar inici

Accessibilitat