Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Formació sobre interculturalitat per a entitats i associacions

24 de abril de 2007
Dissabte 5 de maig 10 a 1 del migdia, a la sala 3 de l’Escorxador, el “Col·lectiu d’Analistes Socials” dirigirà el debat “Com obrim les nostres entitats a la diversitat”, a càrrec de Raquel Moreno, llicenciada i doctorant en sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es farà l’exposició d’un primer diagnòstic de com són actualment les entitats i quines dificultats presenten per integrar en les seves estructures una societat més diversa. Com que cada territori presenta peculiaritats diferents, caldrà un treball de reflexió per adaptar el diagnòstic a la situació del municipi. Un cop analitzades les dificultats, els/les participants es divideixen en grups de treball per fer una reflexió prèvia de quines estratègies es poden seguir per obrir-se a la diversitat.

El cicle està organitzat per organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca i coordinat entre Pla per la convivència i el civisme, i els serveis de Cultura i de Participació Ciutadana.

Per informació i inscripcions, cal adreçar-se al Servei de Cultura/l’Escorxador, carrer de l’Escorxador, 19/21. En horari de les 9 a del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre. Per qualsevol dubte o aclariment es pot trucar al telèfon número 93 890 04 59, o per c/e: [email protected]

pujar inici

Accessibilitat