Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Els participants al curs "Més que transportistes" continuen la seva formació

17 de novembre de 2021

El grup de participants del curs Més que transportistes que realitza el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca continuen la seva formació tant a l’aula com a l’entorn empresarial. La formació a l’aula és totalment pràctica i té la finalitat de donar unes competències professionals bàsiques per treballar com a transportista. Aquesta formació es completa amb visites a empreses i és en aquest marc que recentment els participants al curs han visitat les instal·lacions de l’empresa de missatgeria NACEX, especialitzada en la missatgeria urgent de paqueteria i documentació entre empreses i particulars.

En la visita, Julián Lluch, responsable de la delegació de Vilafranca, va explicar les eines tecnològiques d’última generació amb què treballen, així com també les competències professionals que més es valoren en el sector, destacant sobretot el dinamisme. La visita va permetre als/les visitants viure en directe el que estan aprenent al curs i conèixer de primera mà una empresa de missatgeria urgent. Des del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca es valora molt positivament la col·laboració de NACEX, que transmet coneixement i experiència a l’alumnat, i els acull en pràctiques.

Des del Servei d’Ocupació s’anima a les empreses a participar amb els programes formatius per tal motivar les persones que estan en cerca de feina, donant-los l'oportunitat de conèixer ocupacions i entorns de treball real.

Més que transportistes és una formació subvencionada per la Diputació de Barcelona i el propi Ajuntament de Vilafranca, en el marc del projecte Requalifica el teu perfil professional.

   

pujar inici

Accessibilitat