Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

FranCisco Romero clou a Sant Julià la primera ronda de visites als barris de Vilafranca

20 de febrer de 2024

 

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, clourà la setmana vinent la primera tanda de visites als barris en el marc del seu projecte d’Alcaldia de proximitat. La setmana vinent té previst visitar el barri de Sant Julià. La visita a aquest barri tindrà lloc les tardes des de dilluns 26 fins a dijous 29 de febrer, on estarà acompanyat per membres de l’equip de govern i de l’equip tècnic municipal. L’objectiu és acostar la política municipal a la ciutadania, treballar amb el veïnat la definició de les millores a cada barri, copsar les problemàtiques i necessitats del barri així com rebre propostes i suggeriments de primera mà.

Trobada veïnal temàtica

Les visites de l’alcalde als barris consten de trobades de petit i mitjà format amb persones o grups que ho hagin sol·licitat, una reunió amb la junta de l’Associació Veïnal del barri, visites a establiments i equipaments i una trobada temàtica oberta a tot el veïnat.

En aquesta ocasió s’ha programat una trobada dimecres 28 de febrer per tractar sobre Propostes de millora, Espai públic i Seguretat i convivència, que tindrà lloc a les 19,30h a l’Associació Veïnal de Sant Julià (pl. Sardana, s/núm.).

D’altra banda, qui ho desitgi podrà fer un cafè individual o en grup amb l’alcalde. En aquest cas cal enviar un WhatsApp al núm. 600464238. També es poden fer arribar comentaris o consultes per ser contestats de manera telemàtica al mateix número de WhatsApp o per correu electrònic a [email protected]

L’alcalde FranCisco Romero té previst efectuar una segona tanda de visites a tots els barris de Vilafranca abans de finalitzar aquest any 2024.

pujar inici