Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Del 14 al 23 de gener, Festes de Sant Raimon a Vilafranca

15 de desembre de 2021

Ahir dimarts es va presentar el programa de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca, amb la presència del regidor de Cultura, Ricard Rafecas i de diversos membres de l’Agrupació de Raimons. Raimon Bové, en el seu nom, va explicar que les festes d’hivern de Vilafranca, organitzades per l’Agrupació de Raimons, constaran de 23 actes repartits en 2 caps de setmana, del 14 al 23 de gener i 7 dies d’activitats.

19 d’aquests actes seran gratuïts i tan sols hi haurà preus populars en el concert de l’Escola Municipal de Música (taquilla inversa), una obra de teatre amateur, el Raimons Festival (concert amb diversos grups del panorama català actual) i en el concert sorpresa de darrera hora amb el reconegut guitarrista Raimundo Amador el dia 28 de gener.

Els actes començaran divendres 14 de gener amb un castell de focs i el Sopar del Bitllet. El dia 15 com a acte més destacat hi ha al Raimons Festival amb la presència de Els Pets,  Buhos, Suu i Massa, a partir de les 19h al Pavelló Firal de Vilafranca.

El dia 16 hi haurà sardanes i havaneres, el 21 Tast Raïmon i Vesprades dels Raimons, un conte infantil Tu Rai i un concert de l’Escola Municipal de Música.

El 22 hi haurà la Festa dels Raimons i les Vesprades dels Raimons. Diumenge 23 hi haurà sardanes i Vermut Electrònic i teatre amb l’obra “Perfectes desconeguts”.

Els diumenges 16 i 23 de gener a les 11h es podrà visitar gratuïtament el Castell de Sant Raimon de Penyafort situat al terme de Santa Margarida i els Monjos.

Durant totes les festes, el capgròs Raimon farà cercaviles pels carrers i s’ha convocat també un concurs de fotografia a Instagram.

Acte sorpresa

Raimon Bové va desvetllar una novetat de darrera hora de les Festes de Sant Raimon. I és que el dia 28 de gener, a les 21.30h, al Casal de Vilafranca, hi haurà un concert del prestigiós i reconegut guitarrista Raimundo Amador, artista que ha acompanyat multitud de músics i cantants de primera línia. Les entrades es podran adquirir al preu de 15 euros anticipadament, 20 euros a taquilla i 12 euros per als socis del Casal. La compra es podrà fer a través de la web www.teatrecasal.com

L’aforament està previst en 750 persones assegudes.

Jordi Solà, en nom de la junta del Casal, es va mostrar satisfet de poder “portar una figura de talla mundial al Casal, en l’any del Centenari de la sala i que el Casal continuï sent un equipament obert a tota la ciutadania i a les entitats de Vilafranca”.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, va cloure agraint la dedicació de l’Agrupació de Raimons en l’organització de les festes i va desitjar que siguin un èxit.

ODSODS4ODS17

pujar inici

Accessibilitat