Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Gala de presentació de la nova temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori

10 de gener de 2024

El proper dimecres 24 de gener a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet es presentarà la nova programació professional d'espectacles del teatre Cal Bolet i l'Auditori Maria Rosa Juncosa que començarà a principis de febrer, s'allargarà fins a mitjans de juny i oferirà al públic adult i familiar 20 propostes de teatre i música que es desvelaran al llarg de l’acte, que és un espectacle en sí mateix.

Teatre

L'actriu vilafranquina Gisela Guitart serà de nou l’encarregada de presentar la gala. El públic del teatre Cal Bolet ja la coneix, perquè hi va representar l'obra Amor3, Shakespeare al cap, de la seva companyia Fac-Òf, creada el 2021 i amb qui també va representar Divina de la Mort al teatre Maldà de Barcelona.

Durant la gala, comptarem amb la música de Renaldo & Clara, el grup de música indie pop català de Lleida liderat per la compositora i cantant Clara Viñals, que farà un tastet del concert que es podrà veure el proper març a l’Auditori Maria Rosa Juncosa. D’altra banda, l’actriu i creadora Marga Socias presentarà un esquetx d’Orelles, el seu espectacle-concert de carrer que ens fa reflexionar sobre com escoltem i sobre com volem ser escoltats que es podrà veure el mes de juny al pati de l’Escorxador.

Com ja és habitual, la gala comptarà amb entrevistes a artistes que es podran veure al llarg de la temporada i els assistents a la gala viuran altres sorpreses i regals. Les entrades ja es troben disponibles a cost zero a la web https://espectacles.vilafranca.cat.

Properament s’anunciarà la programació dels espectacles de dansa del Festival Dansòmetre i tota la informació del Dia de la Dansa 2024.
 

pujar inici