Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

H2OCI: activitats lúdiques i familiars al Complex Aquàtic

08 de juny de 2021

Aquest diumenge 13 de juny obren les piscines d’estiu de Vilafranca i amb aquesta obertura arriben les activitats esportives i lúdiques del programa H2OCI que per 8è any consecutiu ha organitzat la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca. Aquest dilluns s’ha presentat el programa amb la presència de la regidora d’Esports, Anna Doblas, i del cap tècnic d’Esports Jordi Gallego, i de la tècnica, Pilar Porta.

Doblas explicava que les piscines d’estiu “Isidre Prunés” s’obren de moment els dies laborables només en horari de tarda fins a final del curs escolar i els caps de setmana d’11 a 20h. A partir del 23 de juny l’horari d’obertura ja serà d’11 a 20h tots els dies de la setmana fins a l’11 de setembre, excepte els dies de Festa Major.

L’obertura de les piscines aquest diumenge 13 de juny coincidirà amb una activitat a la qual s’ha adherit enguany la regidora d’Esports. Es tracta del Màgic Line Sant Joan de Déu, una activitats solidària on les persones participants hauran d’inscriure amb un grup bombolla que pot ser d’entre 2 i 10 persones i reservar un espai esportiu on fer metres. La inscripció permet fer una caminada lliure, però la regidoria d’Esports facilita algunes instal·lacions esportives com les pistes de pàdel (joc en grups bombolla), la pista d’atletisme (fer metres corrent), les piscines cobertes (fer metres nedant) i les descobertes (fer metres remant caiac) de forma gratuïta amb el justificant d’inscripció a l’esdeveniment. Per informació i inscripcions cal entrar a la web www.magiclinesjd.org. Les reserves d’espais es podran fer el mateix dia 13 de juny de l’esdeveniment a l’espai esportiu on es vulgui fer l’activitat, sempre tenint en compte els aforaments establerts i amb les mesures COVID. Els donatius que es recullin fent la inscripció es destinaran a la ajuts per ajuts a la COVID-19.

 

H2OCI, del 28 de juny al 23 de juliol

D’altra banda, dilluns 28 de juny començaran les activitats del programa H2OCI a les piscines d’estiu del Complex Aquàtic. Gràcies al programa l'accés a les piscines d’estiu les tardes del 14 de juny al 30 de juliol (excepte caps de setmana i festius) tindrà un preu promocional a partir de les 17h. Aquest inclou el bany a les piscines d’estiu i la participació a les activitats programades. Els infants fins a 15 anys pagaran 3€ i els pares, mares o acompanyants 1€. Anna Doblas explicava que hi haurà activitats lúdiques tots els dies laborables entre el 28 de juny i el 23 de juliol. A més els dijous seran especials, amb activitats que començaran a les 19.30h i s’allargaran fins a les 23h. Seran activitats com teatre, màgia, un taller de ceràmica, o com fer bombolles gegants. L’últim dia del programa, el 23 de juliol, l’activitat serà un Aquagym i berenar saludable que comptarà amb la visita del Capità Vitamines.

També del 30 de juny al 7 de juliol, es comptarà amb un circuit de Pump Track, cedit per la Diputació de Barcelona, per a infants a partir de 6 anys, que es podrà fer amb skate, patinet o bicicleta BMX. L’activitat funcionarà les tardes entre setmana i els dissabte i diumenges als matins.

Sobre la resta d’activitats, Pilar Porta comentava que n’hi ha que són activitats esportives que ja han tingut bona acollida en anys anteriors i n’hi ha algunes de noves per introduir esports nous i ha recordat que totes les activitats són gratuïtes i que l’accés a les piscines d’estiu durant l’H2OCI compta amb un preu promocional des de les 17 a les 20h.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, va cloure afirmat que l’objectiu de l’H2OCI és posar a l’abast “una oferta àmplia i diferenciada respecte a la resta de piscines del territori i que la gent s’apropi i conegui l’espai de les piscines exteriors. Animo tothom a participar en aquestes activitats i que les famílies facin coses juntes fora de casa”.

Totes les activitats es poden consultar al web https://www.vilafranca.cat/h2oci

ODS ODS4 

pujar inici

Accessibilitat