Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Hip hop, acrobàcia i dansa contemporània aquest diumenge a Cal Bolet amb Sinestèsia, d’Iron Skulls

18 de gener de 2017

Iron Skulls porten al teatre la dansa urbana dels carrers, passada pel sedàs d’una trajectòria artística impecable.
Aquest diumenge 22 de gener, a les 19h, tindrem a Cal Bolet l’últim espectacle de la temporada octubre-gener: Sinestèsia, d’Iron Skulls.
 Sinestèsia representa un món postapocalíptic, on un grup de supervivents, inicien un viatge cap a una zona segura. El Hip Hop, l'acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per a crear un llenguatge on les fronteres entre l'humà i l'animal es desdibuixen, convidant l'espectador a un joc d'interferències sensorials.
L’estil d’Iron Skulls Co es defineix per entrecreuar disciplines del moviment com les arts marcials, la dansa contemporània i les danses urbanes i també la producció musical,el disseny gràfic i la moda. Aquesta companyia de dansa  experimental  va sorgir d’un grup de breakdance Iron Skulls Crew. Amb el desig d’investigar en las arts escèniques, el 2013 a Barcelona van crear Iron Skulls Co amb ballarins provinents de diferents trajectòries artístiques. Des de la seva presentació de Sinestèsia a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca, on van rebre  el premi del públic, han  destacat per la seva fisicitat transversal i creació d’atmosferes. Han estat la primera companyia de l’Estat que ha participat al festival de Hip Hop Breakin’ Convention (Londres,  2015).  
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

pujar inici