Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Formació sobre igualtat de gènere adreçada a les AV de Vilafranca

24 de maig de 2021

Dissabte passat va tenir lloc la primera jornada de la formació sobre igualtat de gènere que la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ha posat a l’abast de les persones que formen part de les juntes de l’Associacions de Veïns i Veïnes de Vilafranca.

La formació té per objcetiu apropar a aquest col·lectiu de persones conceptes com la igualtat de gènere, la violència masclista i altres, així com els recursos disponibles a l’Ajuntament de Vilafranca vers les polítiques d’igualtat.

La formació, que consta de 6 hores de durada repartides en dos dissabtes al matí a l’Escorxador, va  a càrrec de la sociòloga Blanca Moreno i hi van assistir una quinzena de membres de les juntes de les AV de Vilafranca.

La primera jornada va ser presentada per la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, que va destacar la importància d’aquesta formació per tal que les associacions de veïns “puguin col.laborar amb les administracions a l’hora d’ajudar a detectar situacions d’abús o  de violència masclista” i va agrair el paper i la implicació de les juntes de les AV, “que de forma altruista dediquen el seu temps lliure a formar-se per donar un bon servei a la ciutadania”.

  

pujar inici

Accessibilitat