Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

II Curs sobre la Unió Europea a Vilafranca

17 de octubre de 2007
El curs tindrà lloc al llarg de quatre sessions tots els dimecres del mes de novembre dies 7, 14, 21 i 28, a la biblioteca Torras i Bages, de 2/4 de 8 a les 9 del vespre.
El curs s’adreça a tots els ciutadans i ciutadanes que estiguin interessats/des en conèixer Europa de més a prop i gaudir de les experiències i coneixements de diferents professionals i experts de l’àmbit europeu. L’any passat ja es va celebrar un curs similar amb una bona acollida.
Aquest any es celebra el 50è Aniversari dels Tractats de Roma, i com a resultat del treball conjunt, ens trobem amb una Europa de 27 països amb tot el que això representa. Per aquest motiu, l’objectiu d’aquest curs no és tan sols el de proporcionar un coneixement de la Unió Europea i la seva actualitat, sinó que també és el d’informar i promoure el debat i la participació en temes europeus.
Durant el curs es repartirà entre els assistents diversa documentació editada per les institucions europees i organitzacions especialitzades. En acabar el curs es lliurarà un certificat d’assistència atorgat per la Regidoria de Relacions Internacionals i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consell Català del Moviment Europeu i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, als inscrits que acreditin un mínim del 75% d’assistència a les sessions.
Les inscripcions s’han de formalitzar al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, plaça de la Verema, 1, porta esquerra, de Vilafranca, al telèfon 93 818 01 37 o al correu electrònic [email protected]. La inscripció és gratuïta i les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

pujar inici

Accessibilitat