Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Inauguració del curs escolar 2007-2008

30 de setembre de 2007
Com ja ve essent tradicional, des de l’Ajuntament de Vilafranca es convida a tots els membres de la comunitat educativa de la Vila a participar en un acte que marca l’inici d’un nou curs escolar i que vol ser un punt de trobada on reflexionar sobre temes d’actualitat que incideixen molt directament en el món educatiu.
Joan Manuel del Pozo (La Roda de Andalucía, 1948) és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona. Exerceix de professor titular de filosofia a la Universitat de Girona i ha estat vicerector de Recerca i Transferència del Coneixement de la mateixa universitat. Ha estat membre del Consell Escolar de Catalunya, president de la seva Comissió de Programació i coordinador del Pacte Nacional per a l’Educació, en l’àmbit de corresponsabilitat dels ajuntaments amb l’educació.
L’acte d’inici del curs escolar, que serà presidit per l’alcalde Marcel Esteve i comptarà amb la presència del consistori municipal, és obert al públic en general però convoca, molt especialment, les persones que des de diferents sectors –mestres, pares i mares, alumnes, administracions, associacions…- formen part de la comunitat educativa de la vila. L'acte està previst que s'iniciï a les 19h.

pujar inici

Accessibilitat