Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Inauguració del nou camp municipal de futbol de l’Espirall

16 de setembre de 2007
futbol de l’Espirall, el segon camp de gespa artificial a Vilafranca. La primera fase de les obres de remodelació de l’espai s’han realitzat aquest estiu amb una inversió d’1 milió d’euros i les instal·lacions ja estan a punt per al primer partit de lliga que disputarà el Base Espirall-Les Clotes CF davant del Vallirana UD. Per tal d’arrodonir una jornada esportiva i festiva alhora, s’ha preparat un programa d’actes que s’iniciarà a les 10 del matí amb un torneig de Futbol-7 entre els equips infantils dels clubs Base Espirall-Les Clotes, Fundació Esportiva At. Vilafranca, FC Hristo Stoitchkov, Montagut Associació Cultural i Escola Futbol C.P. Sant Ramon. A continuació, a les 12,30h, tindrà lloc un partit de veterans entre equips de veterans de Vilafranca i del Base-Espirall-Les Clotes CF. A la tarda, a partir de les 5, hi haurà pròpiament l’acte d’inauguració amb els parlaments i l’homenatge als expresidents del Base Espirall-Les Clotes CF. A continuació es disputarà el partit de Primera Categoria Territorial, grup 3, entre els Base-Espirall-Les Clotes CF i el Vallirana UD.

Els treballs d’aquesta primera fase han consistit en la construcció d'una nova graderia per al públic, la col·locació de la gespa artificial al camp i una reforma integral de l'espai, amb un nou accés a través d'un carrer lateral i una àrea per a àrbitres i jugadors independent del públic. També s'ha millorat la il·luminació del camp i s’han suprimit les barreres arquitectòniques que existien en l'equipament.

La primera fase dels treballs ha tingut un pressupost d’1 milió d’euros finançats majoritàriament per l’Ajuntament de Vilafranca, amb diverses aportacions econòmiques de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i les empreses Unió Llar Catalonia i ONCE.

En una segona fase es preveu la connexió de la zona amb el vial darrera del cementiri, l’habilitació d’un pàrquing amb una cinquantena de places i, més endavant, l’ampliació de la zona esportiva amb nous equipaments.

pujar inici

Accessibilitat