Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Inauguració del pavelló Joan Marquès al Casal de Vilafranca

26 de setembre de 2007
Aquesta pista, que va iniciar la seva activitat l’any 1951, es dedica, de forma majoritària, a la pràctica d’activitats esportives de base i competitives de basquetbol, mitjançant la secció “Club Basquetbol Casal Vilafranca”. Actualment aquest espai esportiu i els espais auxiliars presentaven mancances per la pràctica de competicions de basquetbol, tant a nivell de seguretat com pel que fa a l’accessibilitat.
Les obres consisteixen en l’adequació dels accessos, la supressió de les barreres arquitectòniques i la construcció de nous serveis per al públic. També s’elimina la tanca d’obra que envoltava la pista, situant a un mateix nivell pista i laterals, s’adquireixen noves graderies i es defineixen nous espais per a la publicitat estàtica. S'ha col·locat un nou paviment sintètic i s'han instal·lat noves cistelles penjades del sostre. En una segona fase també es construirà una nova zona de vestidors, per a jugadors i àrbritres, al primer pis.
Aquest dissabte s’inaugurarà la primera fase de les obres. L’Ajuntament de Vilafranca ha col·laborat en aquesta remodelació, segons el conveni signat, amb la quantitat de 100.000 euros. En contrapartida, el Casal posarà la instal·lació esportiva a disposició de les escoles que ho necessitin durant tres matins a la setmana. També l’Ajuntament podrà fer ús de les instal·lacions gratuïtament per activitats d’interès general fins a un màxim de cinc ocasions cada any.
Els actes d’inauguració aquest dissabte s’iniciaran a les 16,15h amb partits de les categories Junior i Sots 21. A les 19h actuaran dels Falcons de Vilafranca dins la pista de bàsquet i a continuació es pronunciaran els parlaments inaugurals amb la intervenció de Josep Pedrol, President de la secció esportiva del Casal; Ramon Arnabat, que parlarà sobre la figura de Joan Marquès; Joan Güell, President del Casal; Enric Piquet, President de la Federació Catalana de bàsquet, i Marcel Esteve, alcalde de Vilafranca del Penedès. A les 20h s’iniciarà el partit d’inauguració, que alhora és el XXV Memorial Fèlix Trullàs.

pujar inici