Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Inici de la temporada del Mercat d’artesania, brocanters i pintura

06 de octubre de 2016

La nova temporada del mercat d’artesania, brocanters i pintura s’iniciarà el proper diumenge 9 d’octubre. Aquest mercat, tindrà lloc cada segon diumenge de mes, fins al mes de juny, a la rambla de Sant Francesc. En cada mercat, així com en els mercats especials (Fira de Nadal, Fira del Gall, Tres Tombs i Fires de Maig) es duran a terme els tallers infantils de 12 a 14h, gratuïts. Els tallers que s’oferiran seran  variats i s’utilitzaran diferents materials i tècniques. 

El mercat d’artesania, brocanters i pintors compta amb més de 50 parades d’artesania de tot tipus (alimentària, ceràmica, bijuteria, decoració, perfumeria i cosmètica, articles de fusta, joieria, roba, etc.) parades de brocanters i parades de dibuix i pintura d’artistes del Penedès.  

Aquest mercat està organitzat pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca. S’ha editat un calendari que recull les dates i llocs de celebració dels mercats d’artesans de cada segon diumenge de mes i dels especials (Fira del Gall, Reis, Tres Tombs, Xató, Fires de Maig...) que es pot trobar a l’Ajuntament de Vilafranca, a l’Oficina de Turisme o en aquest enllaç (pdf).

pujar inici