Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Inscripcions a les lligues d’estiu de futbol-7 i de futbol sala

05 de maig de 2008
En el cas del torneig de futbol 7, les inscripcions per als equips que hagin participat a la lliga d'hivern s'allargarà fins al dia 16. Les inscripcions pels nous equips es poden fer a partir del dia 16 de maig i fins al dimecres 21. El nombre màxim d'equips que es poden inscriure a la lliga de futbol 7 és de 40, per rigorós ordre d'inscripció. Pel que fa a la lliga de futbol sala, les inscripcions seran del 12 al 21 de maig i el nombre d'equips és il·limitat.

Els tornejos es desenvoluparan a partir del dia 2 de juny i duraran fins a la tercera setmana de juliol (en funció del nombre d'inscrits). Els dies de joc, pel que a al de futbol 7, seran de dilluns a divendres a partir de les 10 de la nit fins al 20 de juny i a partir d'aquest dia es jugarà a les 9 i les 10 de la nit. Els dies de joc en el cas del torneig de futbol sala seran de dilluns a divendres a partir de les 9 de la nit.

Per informació sobre el procés d'inscripció cal adreçar-se a les oficines del Patronat Municipal d'Esports o del Consell Esportiu de l'Alt Penedès, al pavelló nou de la Zona Esportiva, tels. 93 817 23 18 o 93 817 37 36.

pujar inici