Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Inscripcions a una sessió informativa sobre els al•lèrgens

12 de maig de 2021

El Servei de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona organitzen una sessió formativa sobre al·lèrgens adreçada a les persones que treballen en l’àmbit de la restauració i dels menjars preparats.

La sessió informativa tindrà lloc dilluns 31 de maig, a les 17h, i serà telemàtica. La durada de la sessió serà d’unes 2 hores i la inscripció s’ha de fer telemàticamenta través de l’adreça http://bit.ly/inscripcionsvila

La xerrada pretén donar a conèixer la informació que s’ha de posar a disposició de les persones consumidores en el cas dels aliments que s’ofereixen sense envasar, els envasats als llocs de venda a petició del comprador/a, i els envasats per a la seva venda immediata, d’acord amb el Reglament de la UE 1169/2011, el qual va entrar en vigor el 14 de desembre de 2014.

Les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries constitueixen un perill emergent i el Reglament pretén ajudar a les persones que les pateixen. Per això cal tenir molt clars aquests conceptes.

  

pujar inici

Accessibilitat