Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Joan Vich és el nou cap de la Policia Local de Vilafranca

05 de desembre de 2023

El fins ara sotsinspector de la Policia Local de Vilafranca, Joan Vich, és el nou responsable del cos policial municipal, prenent el relleu d’Albert Romero, en comissió de serveis a un altre municipi per exercir de cap policial.

Joan Vich ha exercit bona part de la seva trajectòria professional a Vilafranca del Penedès, on es va incorporar com a agent policial, després va ser nomenat caporal i sergent i en els darrers anys ha estat el sotsinspector de la policia municipal. El regidor de Seguretat ciutadana, Ramon Zaballa, ha mostrat la seva confiança al nou cap de la Policia Local, destacant la seva implicació i formació: “Hem optat per fer promoció interna per a la plaça de cap, perquè tenim bons professionals al cos policial. Vich és llicenciat en Dret i té un extens currículum en formació sobre seguretat pública. És una persona amb molta expertesa que té el reconeixement dels agents policials, i un estil proactiu i resolutiu”.

Joan Vich

El nou cap de la Policia Local explica que el nou càrrec “és un repte personal i em sento molt benvingut”. Vich ha parlat de la transparència com a prioritat i la implicació en el projecte d’alcaldia de proximitat, “perquè penso que és important que responguem i aportem feedback a les crides dels veïns i veïnes”.
Zaballa tancava la presentació, desitjant-li “sort i encerts, que serà també la sort i encerts de tota la ciutadania. Estic convençut dels èxits i la millora en seguretat que hi haurà a Vilafranca, per això compta amb tot el meu suport i el de tot l’equip de govern”.


pujar inici