Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Vilafranca rep la cullera de fusta del 21è torneig d’hoquei Joan Petit Nens amb Càncer

23 de novembre de 2021

Aquest dilluns a la tarda s’ha fet al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès l’acte de relleu de la cullera entre Reus i la capital penedesenca que acollirà aquest dissabte la 21a edició del torneig d’hoquei Joan Petit Nens amb Càncer. La regidora d’Esports, Anna Doblas, acompanyada dels presidents del Club Patí Sant Ramon, Pere Catasús, i del Club patí Vilafranca, Quim Vázquez, va rebre la cullera de fusta de mans del regidor d’esports reusenc, Pep Cuerba, en presència del president de la Fundació Joan Petit, Joan Torné.

Acte de relleu de la cullera

L’acte d’aquest dilluns, un símbol que recorda la història d'en Joan Torné, a la memòria del qual va impulsar aquesta iniciativa, escenifica el relleu, que ja es va fer l’any passat, quan Vilafranca havia d’acollir la 20a edició del torneig, suspesa per la pandèmia. Aquest 2021 es recupera el torneig a la ciutat, amb una convocatòria per aquest dissabte 27 de novembre a la pista poliesportiva. La jornada s’adaptarà a la situació actual, amb la meitat de partits que es jugaran en horari de matí i l’altra meitat en horari de tarda. Al migdia tindrà lloc l’acte central, un dinar solidari, amb la participació de colles castelleres i falcons i les peces de bestiari de la Festa Major dels petits. Pere Catasús recordava que l’any 2006 va ser una gran festa i afegia que aquest any “serà diferent, però amb moltes ganes de passar-ho bé i recaptar el màxim possible”. Quim Vázquez afegia que “fundacions com aquesta són necessàries, i més en una època de pandèmia com la que ens toca viure. Ha fet i farà una tasca molt important per tirar endavant investigacions per curar el càncer infantil”. La regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, recordava que l’objectiu del torneig és aconseguir la màxima recaptació i animava especialment els més petits, jugadors dels equips participants, que “sou el veritable motor del torneig, perquè amb el vostre joc ho feu possible”.  

Vilafranca del Penedès ja va ser la seu del Torneig Joan Petit Nens amb Càncer l’any 2006. Aquest any torna a acollir la celebració que té per objectiu la recaptació de fons per combatre el càncer infantil.

ODSODS3ODS4ODS10ODS17

pujar inici

Accessibilitat